onsdag den 25. januar 2012

Macarooooooooons!

Måske har jeg skrevet, at jeg ikke ville lave så mange spise-relaterede indlæg - men se lige hvad  Mathilde og jeg har lavet! (Og, nu har 'kage'-indlæg jo fået sin egen kategori...) Vi fik smurt mit køkken ind i chokolade og macarons-masse, aka verdens bedste tirsdagsbeskæftigelse:


Ok så, vi snød lidt. Kageblandingen er fransk og er Mathildes fra Korsika, og sættet har jeg fået i julegave. Vi fik oversat opskriften og fulgte en simpel gør-det-selv-guide med en charmerende dame i hovedrollen.


Vi kogte, piskede, blandede, rørte og smagsprøvede til den store guldmedalje. Man skulle faktisk kun bruge mælk og æggevider, udover de to pulverblandinger som fulgte med. Drønsmart. Er der mon nogen som ved om man kan få den slags "nemme blandinger til svære kager" i Danmark?


Sjooooooovt! Og lidt fedtet. Sådan skal de bages i 30-40 minutter med stigende varme.


Efter at have bagt makronerne, kunne vi fylde dem med chokoladeblanding som havde stået på køl i mellemtiden.


Se! De smagte/smager altså helt vildt godt, og det er det vigtigste, så derfor måtte vi gerne snyde. En dag vil jeg prøve at bage dem helt fra bunden af, og så vil jeg have et pænt lille stativ til dem så jeg kan servere dem sådan her:

4 kommentarer:

Maja sagde ...

Uh... hvor ser de lækre ud! :)

camilla / oxideret boutique sagde ...

øj! må ud og ha mit et macaroon sæt også.

jeg har lavet dem fra bunden x2 gange og det er hammer svært (synes jeg).

Lou sagde ...

Mums hvor ser de lækre ud. Er glad for at der var kage indenfor rækkevidde ellers havde jeg været nødsaget til at køre til bageren efter det syn :)

- Lou

Anne Mette sagde ...

Haps haps haps! Min svigerinde lavede TONSVIS fra bunden til sit bryllup som pynt. Screw pynt! Vi åd det!